Actie voor voedselpakketten

Geachte leden en donateurs van:

de Nederlands Gereformeerde Zendingsvereniging Nqutu en Sizanani,

Zoals u ongetwijfeld hebt gelezen of gezien in de media worden in de ontwikkelings- en de Afrikaanse landen en ook in Zuid Afrika de allerarmsten in het bijzonder getroffen door de lock-down als gevolg van de corona-pandemie.

Hoewel de besmettingen in het Nqutu district beperkt zijn heeft de lock-down wel een grote impact. Met name de mensen die afhankelijk zijn van hun dagelijkse werk als dag-arbeider missen hun inkomsten en daarmee de mogelijkheid om voedsel te kopen. Omdat dit in vele ontwikkelingslanden het geval is heeft “Verre Naasten” een actie opgezet om in deze nood hulp te bieden.

Sizanani en de NGZN sluiten graag bij deze actie aan en willen graag uw aandacht hiervoor vragen en in het bijzonder voor het Nqutu district waar wij bijzondere banen mee hebben.  Voor alle duidelijkheid, met deze actie ondersteunen wij niet alleen de kerkleden daar, maar ook de mensen uit hun omgeving. 

Goed was het te horen dat de kerken zelf aan deze voedselpakketten bijdragen door de ingekochte voedingsmiddelen voor het Goede Vrijdag feest, dat door de lock-down niet door kon gaan, ter beschikking te stellen.

Hierbij treft u de actiepagina voor het gericht fondsenwerven van noodzakelijke voedselhulp voor de allerarmsten in het Nqutu district.

https://www.mijnmission.nl/team/voedselpakketten-zuid-afrika

Wij vragen u om deze actie onder uw gemeenteleden bekend te maken en te promoten.

Alvast heel hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Namens het besturen van Sizanani NL en de NGZN ,

Met vriendelijke groet,

Ibo Janse, secretaris Sizanani NL

Bauke Versteeg, voorzitter NGZN

Wat kan ik doen?
Medewerkers Sizanani South Africa

Medewerkers Sizanani South Africa

Projecten