Nieuwsbrief voor donateurs (juli 2018)

Alle gemeenschaps gezondheidswerkers van SiSA volgden de afgelopen tijd een train-de-trainer cursus over positief opvoeden. Zij kunnen nu praatgroepjes vormen om ouders en andere opvoeders zoals oma’s verder te helpen. In de nieuwsbrief leest u waarom veel oma’s de zorg voor de kinderen op zich nemen.
Ook het verhaal van Xolisiwe Mndaweni: zij is een SET-studente die hard werkt om straks een baan in het onderwijs te vinden. Ondanks tragische gebeurtenissen in haar familie en lange werkdagen is zij een echte volhouder.
Daarbij een stukje van de voorzitter over een voorlichtingsprogramma over AIDS voor tieners in Nqutu en van de penningmeester naar aanleiding van het jaarverslag 2017. Veel te lezen dus!

Download hier de Nieuwsbrief Sizanani (juli 2018)

Wat kan ik doen?
Medewerkers Sizanani South Africa

Medewerkers Sizanani South Africa

Projecten